top of page

Om mig

05 copy.jpg

Velkommen til min legeplads!

Min store passion for boligindretning og styling har jeg altid haft - jeg elsker at lege med farver, mønstre og former. Jeg lykkes bedst, når jeg er i marken, & jeg kan meget med lidt. 

Jeg har over 20 års erfaring inden for mode branchen. Jeg har primært beskæftiget mig med salg, detail og ledelse. Jeg har været selvstændig med flere tøjbutikker, hvor jeg har arbejdet med det visuelle udtryk og styling. Jeg har drevet eget tøj- & smykkeproduktion, hvor jeg har designet min egen kollektion & sammensat designs ud fra tendenser krydret god smag og æstetik. Jeg har lavet messestande inden for mode- & bolig branchen, indrettet, renoveret, designet, stylet & altid været kreativ.  

Jeg lægger stor vægt på kundetilfredshed, og omfavner mine projekter med masser af kærlighed. Jeg værdsætter virkelig hver en opgave, stor som lille. Jeg elsker at sammensætte og mixe farver, at give lidt ekstra for øjet, men stadig æstetisk og gennemarbejdet i udtryk. Jeg jagter den lille detalje, for den kan gøre hele forskellen. 

Privat er jeg gift med Rasmus og har to børn Anne & Peter.

Kontakt 

Sussie Frank

@sussie.frank

Mobil 20480147

sussie.frank@hotmail.com 

Thanks for submitting!

bottom of page